MI-MA Day

Reading time: 4 Minutes

cum sa creezi o baza solida in munca ta online
înțelege Marketing pentru a ajunge la inimile și mințile clienților tăi
EPISOD #1

MIercuri+MArketing = MI-MA Day. Va venii in fiecare miercuri, cu Tipps si Tricks pentru tine.
MI-MA Day – #1 Episod

🔥𝕄𝕒𝕣𝕜𝕖𝕥𝕚𝕟𝕘𝕦𝕝 𝕟𝕦 𝕖𝕤𝕥𝕖 𝕌ℕ 𝕃𝔼𝔸ℂ 𝕡𝕖𝕟𝕥𝕣𝕦 𝕒𝕗𝕒𝕔𝕖𝕣𝕖𝕒 𝕥𝕒, 𝕕𝕒𝕣 𝕥𝕖 𝕡𝕠𝕒𝕥𝕖 𝔸𝕁𝕌𝕋𝔸 𝕊Ă ℂℝ𝔼Ș𝕋𝕀 𝕄𝔸𝕀 𝕄𝔸ℝ𝔼 𝕕𝕖𝕔â𝕥 ț𝕚-𝕒𝕚 𝕚𝕞𝕒𝕘𝕚𝕟𝕒𝕥 𝕧𝕣𝕖𝕠𝕕𝕒𝕥ă. 🔥

Mulți „influenceri“ și auto-proclamați guru de pe internet ar vrea să te facă să crezi că marketingul este soluția la toate problemele tale în afaceri. Din nefericire, industria de marketing este plină de agenți de achiziție de media slab educați, care urmăresc banii tăi pentru că „gurul“ lor le-a spus că pot face 10.000 de euro pe lună vânzându-ți reclame pe o platformă deschisa. Si asta este doar un exemplu pentru ceea ce de fapt ne intampina zi de zi in acest mediu, in lumea „online“.

Stiu ca suntem obisnutiti sa „vânăm“ o creștere rapida.
Dar din experience mea de peste 20 de ani în Marketing și Marketing Internațional, pot sa iti spun cu siguranță, ca totdeauna cele mai bune relații de business – deci în termeni de vânzări, comunicare și durata a relațiilor de business – le-am obținut când parteneriatul și creșterea s-a produs – indiferent dacă a fost B2B sau B2C – fără mare graba. Nu am reușit „doar la întâmplare“ sau doar cu o pregătire mediocra sa lucrez cu cele mai mari firme din lume, realizand cifre de afaceri anuale de peste zece milioane de euro.
Acești ani au fost o pregătire deosebita pentru acest moment.
Momentul în care am decis sa împărtășesc cu tine strategii și metode pentru a te ajuta de a începe businessul tău într-un mod profesionalizat.

Clientul care știe deja ca tu îl poți ajuta, oricum va veni spre tine. DAR dacă începi sa te promovezi fara a avea întâi claritate, este ca și cum ai transmite un program de de radio care nu este pus pe „o frecvența clara“ – ascultătorii nu te pot găsi, se fac întreruperi și / sau ceea ce transmitem nu se aude clar și în cea mai nedorita constelație, informația poate sa fie percepută chiar greșit.
Vei risipi în primul rând cea mai prețioasă resursa, și singura care este gratuita, la dispoziția ta -TIMPUL SI ENERGIA TA.
Și pentru ca rezultatele niciodata nu vin peste noapte, vei începe sa ai îndoieli dacă poți avea succes sau nu cu ceea ce dorești sa faci, motivația va scade și totul începe sa ia o spirala negativă care nu va fi în favoarea realizarii obiectivelor tale.

Tine minte o regula de baza in Marketing, pe care am invatat-o in primul curs si care s-a confirmat in fiecare proiect si firma cu care am lucrat:

„MUNCA CU STRATEGIA DE MARKTEING ITI PREGATESTE RECOLTA DIN URMATORII CINCI ANI“

Ella Hortner

Da, bineînțeles ca vei avea roade mai devreme dar cele mai mari obiective vor fi vizibile de regula în cinci ani.
Uită-te la persoanele pe care le admiri din aceasta perspectiva și vei vedea de cât timp au avut nevoie pentru a ajunge acolo unde sunt acum. Compara și înțelege ceea ce se petrece „în spatele scenei“ pe care se petrece acțiunea.
De aceea este nevoie de o strategie coerenta, clădită pe termen lung și nu doar de acțiuni care sa iti aducă acum vânzări.

Acum, când te gândești la Marketing – indiferent pentru ce fel de business sau de hobby din care dorești sa creezi un business este vorba – trebuie sa te gândești la cele trei elemente fundamentale pentru a-ți ghida calea:

  1. găsește și înțelege nevoile unei piețe.
  2. comunicarea este un element cheie
  3. marketingul este „un proces de educație“

Și pentru ca suntem pe Facebook în aceasta conversatie, te-ai întrebat vre-odata ce înseamnă #creștereorganica pe Facebook?
Este creșterea lenta, dar sustenabila al accountului tău.
Sustenabilitate înseamnă sa ai claritate asupra acestor 3 piloni- deci sa folosești Marketingul pentru ceea ce dorești sa realizezi.

Dacă ești la început, este și mai important pentru tine sa ții cont de acești 3 piloni.

În urmatorarele săptămâni voi venii în fiecare săptămână cu câte un mic articol despre acești trei piloni și cum te poate ajuta Business & Marketing Coaching aici.

Ai o întrebare sau dorești sa afli dacă putem lucra împreună?

Foarte bine – fa primul pas și înscrie-te la o sesiune gratuită de 45 min „MEET & MATCH“ cu mine, în care vei afla dacă eu sunt răspunsul la căutarea ta în aceasta faza.

curaj ! Fiecare începe cândva de la primul pas.

Te astept cu drag
Ella

Kommentar verfassen

%d Bloggern gefällt das: