WORKFAST Club

Reading time: 2 Minutes

Azi o recomandare de carte

WorkFast Club-working breakfast-cofee-tee & good waves

Ziua 17 din „21 Zile Challenge pentru mine“

Bună dimineața (desi e deja dupa amiaza 🙂 ),

Ziua se iveste, primele raze de soare apar încet-încet, iar aerul este încă puțin răcoros. Este exact ceea ce se întâmplă si pot sa descriu asa:

"este nevoie doar de o singură, delicată rază de lumină pentru a frânge întunericul".

Nu sunt o persoană care se trezește devreme, dar îmi place întotdeauna să mă bucur de micul dejun pe terasa din sufragerie, orientată spre sud-vest, cind temperaturile de vara sunt potrivite. La început, doar o fâșie din grădină se află într-o rază de soare. Iarba este încă umedă de roua dimineții și este incredibil de revigorant să-mi „vizitez“ florile desculță.

Astăzi am început ziua cu

„Workfast“.

Cuvîntul este combinația dintre „BREAKFAST & WORK“. M-aș bucura foarte mult dacă mi-ai împărtăși experiența ta sau locul preferat pentru „Workfast“ aici, într-un comentariu.

Și acum, tema mea de astăzi.

Miercurea, de obicei, recomand cărți. Astăzi vă recomand un podcast, care este de fapt aproape ca o carte, doar că este oferita în “bucățele mici” (episoade).

Am ascultat din nou un podcast. Este în limba română. Dacă stăpâniți binisor limba română, sau măcar o înțelegeți bine, î-ti recomand cu căldură să o asculți.

Pentru o dimineață pe terasă – în weekend, de exemplu – nu există o investiție mai bună de 30 de minute.

9 motive pentru care oamenii nu-si traiesc misiunea personala

Ce mi-a plăcut deosebit:

  • Structura – este o prezentare logică a celor 9 puncte anunțate și mi se pare, de asemenea, că este o prezentare în ordinea potrivită.
  • Tempo-ul – este o viteză care permite un ritm de lucru și
  • Instruirile – este un episod care chiar sună ca o lecție care se „predă la clasă“, dar cu un îndrumător care este acolo să te ajute, și nu doar pentru că asta e meseria lui.
  • Rezumat – după aceea, poți intra cu adevărat într-un proces creativ pentru a face primul pas spre realizarea viselor tale.

Dacă îți propui să urmezi mai mult o „cale individuala „în călătoria ta“ în viață, ascultă acest podcast și răspunde la întrebările pe care Alina Sutu le- a rezumat atât de frumos.

Închei reflecția mea de astăzi de la micul dejun cu o frază din podcast:

„Singurul lucru care nu îl vei pierde in această viață, este ceea ce tu ești si ceea ce poți face cu propriile tale forțe.”

ALINA SUTU – Citat din Podcat “9 Motive pentru care oamenii nu-și traiesc misiunea personală “

Mult spor să ai.

Cu drag
Ella

Eine Antwort zu “WORKFAST Club”

Kommentar verfassen

%d Bloggern gefällt das: